Nieuwe DaWanda Winkel voor Eerlijke Woldawanda winkel Eerlijke Wol

Het moest ergens een keer gebeuren: De winkel is verhuisd! Tot nu toe verkocht ik de fair trade garens in een winkel op internet.

Helaas liep ik steeds meer tegen allerlei beperkingen aan. Ik had vooral niet meer genoeg ruimte om nog meer inhoud toe te voegen. En dat waren dan vooral de leuke dingen als de gratis patronen, wat meer uitleg e.d. Dus vanaf nu is dat uit elkaar gehaald.

 Deze blog wordt de plek waar je alle informatie kunt vinden: de vertaalde patronen, achtergrondinformatie, filmpjes e.d. De wol zelf kun je vanaf nu op een andere plek vinden: bij Dawanda! Dawanda is een internet-site waar iedereen zijn eigen handgemaakte, bijzondere dingen kan aanbieden. Ik heb daar een eigen winkeltje en alles wat je tot nu toen kon kopen bij Eerlijke Wol vind je daar ook.

 Je kunt me hier vinden: http:\\eerlijkewol.dawanda.com Ik ben druk bezig om alle wol weer in de winkel te zetten, dus ik de loop van de komende dagen kun je daar alles weer vinden. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien op Dawanda!

0 reacties: